28 augusti 2008

Librarian Action Figure


Jag fortsätter att publicera halvt oseriösa inlägg. Inte mycket läst och funderat här inte. Däremot har jag lekt lite med mina Librarian Action Figures. Deras starkaste vapen är en "amazing push button shushing action". Hon heter Nancy Pearl och är baserad på en verklig(?) bibliotekarie. Och jag har två. En vanlig och en deluxe med bokvagn, dator och lite extra böcker...

6 kommentarer:

Elin sa...

Ha, ha hon är för söt Nancy Pearl. Skulle vara kul och se henne IRL. Jag vill också skaffa en actionfigure. Vad säger du, playdate?

Moa sa...

Absolut. Och låt oss hoppas att vi ser ut så där när vi blir gamla bibliotekarier. Kanske ska vi redan nu inhandla tyg och börja sy på dräkterna?

ida sa...

åh, jag vill ha bokvagnen! jag har bara den blåa, visste inte ens att bokvagn existerade, jag vill ha bokvagn! hälsningar Ida 4 år.

ida sa...

förresten, jag har så svårt att inte tänka att nancy petar näsar när hon schschar, det gillar jag, en bibliotekarie som bryter mot konventionerna!

Elin sa...

Ja, Moa, de där dräkterna går inte av för hackor. Alltid bra att vara förberedd. Men det kliar ju i fingrarna att pimpa upp dräkterna lite, men då blir det ju inte Nancy Pearl utan mer Gudrun Sjödén-style? Det är ju också en stil man ofta ser.

Elin sa...

Ha ha, ja Nancy kanske kompenserar sitt stränga jag med näspetande.